Torsdag: Jordärtskockssoppa med rostade blomkålsbuketter
Fredag: Bakad jordärtskockssallad
Lördag: Marillas pennor
Söndag: Konfiterad anka
Måndag: Kycklingtortillas
Tisdag: Laxinlindad torks i krämig citronsås
Onsdag: Stufato (x2)
Rött och vitt vin
4 anklår à 350 g
1 kg ank/gåsfett
vitlök
timjan
1 påse blandade salladsskott
körsbär på burk
valnötter
potatis x 2
2 kg jordärtskockor
rödlök
250 g skogschampinjoner
lagrad prästost
150 g gröna blad
pumpakärnor, rostade
vit balsamvinäger
torskfilé (ryggfilé, lite tjockare)
2 hg kallrökt lax
citron
Kelda citronsås
sparris
morot stjälkseller
6 hg färsk salsiccia
2 krossade tomater
2 pkt blandade linser
2 pkt blandade bönor
kycklingfilé
japansk soja
2 avocado
lime
sweetchilisås
yoghurtburk
majs
isbergssallad
gurka
tomat
salladslök
tortillas
penne
6 hg småtomater
ströbröd
parmesan
olivolja
1 persiljerot/palsternacka
röd chili
blomkål
hönsbuljong
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar