Torsdag: Parmesankyckling med tomatsalsa och basilikasås
Fredag: Svamppasta med vin
Lördag: Köttfärspaj
Söndag: Bönragu bordelaise med ankbröst
Måndag: Cannelloni med spenat och ricotta
Tisdag: Kycklingtortillas
Onsdag: Dragonspätta
2-3 ankbröst
bacon
6 hg nötfärs
2 hg rökt skinka
skinnfria rödspättafiléer, 6 hg/ 5 st
kycklingfilé
1 kg fryst bladspenat
majskorn
schalottenlök
morot
rotselleri
körsbärstomater
6 tomater
småpotatis
potatis, 2 dagar
5 hg blandad svamp
2 hg champinjoner
salladslök
80 g babyspenat
isbergssallad
gurka, 3 st
2 avocado
lime
färsk basilika
Yoghurtburk
mellangrädde
vispgrädd, 5 dl
lätt creme fraiche
2 brk ricotta
smör
parmesan
Västerbotten
500 g färsk lasagne
stora vita bönor
tagliatelle
kapris
Sweet chilisås
2 brk färdig tomatsås
krossade tomater
tomatpuré
vetemjöl
tortillas
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar