Vegetarisk vecka med kött och fisk

Vitt vin
Rött vin

Rapsolja
Kycklingfond
fiskfond
Hel spiskummin
Bockhornsklöver
torkade aprikoser
pinjenötter

Surdegsbröd (Lö)

Svarta bönor
4 brk hela tomater
Gröna linser, torra
Basmatiris
rolig pasta (till tomatsås)

Avocado, 1
2 krukor romasallad
70 g machésallad
3 hg gulbetor
3 hg kålrot
morot
Schalottenlök, 2 hg
lök
tomat, 5 st
Färsk ingefära
grön chili, 5 st
röd chili
Färsk koriander, 2 st
gurka
potatis, 5+10+10
1 röd paprika
1 grön paprika
citron

Parmesan

150 g kallrökt lax i bit
Sardeller

Chorizo
8 hg nötfärs

Kycklingfilé
6 hg fiskfilé
Fryst dill
Fryst persilja
fryst grönsaksblandning (till fisk)
fryst majs, 2 st

Yoghurtburk
Smör
Creme fraiche
mellangrädde

Inga kommentarer: